1. 2.

Privacyverklaring Valideas

Wanneer u gebruik maakt van onze websites en formulieren en bijvoorbeeld offertes aanvraagt, dan wilt u vanzelfsprekend dat wij zorgvuldig met uw persoonlijke gegevens omgaan. In deze privacyverklaring wordt precies uitgelegd welke persoonlijke gegevens we verwerken, met welk doel we ze gebruiken, hoe we die persoonlijke gegevens precies verwerken en welke rechten u heeft.

Onze privacyverklaring is gebaseerd op de meest recente Nederlands en Europese Wetgeving op dat gebied, de zogenaamde Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) welke van kracht werd op 25 mei 2018.

Kortom, op deze pagina kunt u in duidelijke taal lezen hoe  wij – Valideas – omgaan met uw persoonsgegevens op deze website.

Allereerst: wie zijn wij?

Valideas is een online marketingbureau gevestigd in Krimpen aan den IJssel. Valideas levert onder meer offerte-aanvragen van websitebezoekers aan relevante bedrijven die een offerte uit willen brengen.

Onze volledige gegevens zijn:

  • Valideas
  • De Landerijen 62
  • 2926 TA Krimpen aan den IJssel
  • KVK-nr 68232705
  • info@valideas.nl
  • 085-0645660

Wij hebben geen Functionaris Gegevensbescherming (FG), maar we helpen u graag met uw vragen. U kunt contact opnemen met ons via bovenstaand e-mail adres of telefoonnummer.

Het online aanvragen van offertes

Op verschillende partnerwebsites kunt u geheel gratis en vrijblijvend offertes aanvragen middels een online-aanvraagformulier van Valideas dat geplaatst is op die specifieke partnerwebsites. Dit formulier van Valideas wordt getoond middels een zogenaamd Iframe. Een Iframe is een stukje HTML-code dat geplaatst is op een partnerwebsite en waardoor een aanvraagformulier van Valideas getoond kan worden.

Door het invullen van het formulier en het klikken op de verzendknop wordt uw offerte-aanvraag naar Valideas verzonden. Valideas zal uw aanvraag in behandeling nemen en controleren. Elke aanvraag wordt door Valideas telefonisch geverifieerd op correctheid. Bij onduidelijkheden in de aanvraag zal door Valideas extra informatie worden gevraagd.

Na goedkeuring van het formulier zal Valideas middels een computersysteem uw offerte-aanvraag bij maximaal 4 aangesloten vakbedrijven in uw regio aanbieden. Deze bedrijven zullen uiteindelijk aan u een offerte uitbrengen. Deze service is voor u geheel gratis en vrijblijvend.

Welke persoonsgegevens verwerken we en waarom?

Wij verwerken uw persoonsgegevens omdat u gebruik maakt van onze diensten en/of omdat u de gegevens vrijwillig aan ons hebt verstrekt. Om offertes op maat te kunnen maken hebben we een minimale hoeveelheid persoonsgegevens nodig zodat vakbedrijven aan u een offerte op maat kunnen verstrekken. Indien u gebruik maakt van onze diensten gaan we er van uit dat u dit begrijpt en de verwerking van uw persoonsgegevens goedkeurt.

 

Gegevens die we alleen verzamelen indien u een offerte-aanvraag doet

Persoonlijke gegevens Reden
Voor- en achternaam en geslacht We hechten veel waarde aan persoonlijke dienstverlening. Met een correcte voor- en achternaam is het daardoor mogelijk dat aangesloten vakbedrijven u netjes en persoonlijk kunnen aanspreken
Straatnaam, huisnummer, postcode en woonplaats Deze gegevens worden gebruikt door ons computersysteem om uw aanvraag te koppelen aan vakbedrijven in uw eigen regio.

Daarnaast gebruiken vakbedrijven de adresgegevens om de offerte zo goed mogelijk af te stemmen op uw situatie.

Telefoonnummer & e-mail Om te verifiëren dat het om een correcte aanvraag gaat, zullen wij doorgaans even telefonisch contact met u opnemen om uw aanvraag door te nemen.

Daarnaast zullen de meeste vakbedrijven telefonisch contact met u opnemen voor eventuele vragen of een afspraak voor inspectie te maken.

E-mail adres De vakbedrijven hebben uw e-mail adres nodig om de gratis en vrijblijvende offerte naar te versturen. Ook voor aanvullende vragen over uw offerte-aanvraag kunnen ze eventueel gebruik maken van de e-mail.
Overige persoonsgegevens die u ons zelf verstrekt, bijvoorbeeld in correspondentie of telefonisch Wij leveren een service als tussenpersoon voor consumenten en vakbedrijven. Om die service te optimaliseren kunnen wij extra informatie aan u vragen en deze toevoegen
Aanvraagspecifieke gegevens Dit zijn gegevens die over het project gaan en belangrijk zijn voor een effectieve dienstverlening en offrering door vakbedrijven.

 

Gegevens die we verzamelen, ongeacht of u een offerte-aanvraag doet

Persoonlijke gegevens Reden
Gegevens over uw activiteiten op onze website Indien u onze website bezoekt houden wij standaard statistieken van dit bezoek bij. Voorbeelden hiervan zijn aan de pagina’s die u bezoekt, hoe lang u deze bekijkt en met welke browser u dat doet.

 

Door deze standaardstatistieken krijgen wij een redelijke indruk naar de aantrekkelijkheid van de website en het navigatiegemak. Doelstelling hiervan is om de dienstverlening beter op de wensen van bezoekers af te stemmen.

Gegevens over uw surfgedrag via verschillende websites Hyperlinks zijn de digitale paden op het internet waarmee je van A naar B gaat. Wanneer een website een link naar ons plaatst op de eigen website en u op de link klikt dan wordt u verplaatst naar onze website.

 

In onze websitestatistieken van Google Analytics zien wij dan dat uw bezoek afkomstig is van die specifieke website.

 

Op basis van welke grondslagen verwerken wij uw persoonsgegevens

Het doel waarmee we persoonsgegevens verzamelen Wettelijke grondslag
Uw offerte-aanvraag moeten we kunnen koppelen aan bedrijven uit uw eigen regio Overeenkomst
We moeten u kunnen bellen of e-mailen indien nodig om onze dienstverlening uit te kunnen voeren. Overeenkomst

 

Inzake bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens

Wij hebben niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers en offerte-aanvragers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van hun ouders of voogden, echter kunnen wij niet controleren of een bezoeker 16 jaar of ouder is. Ons advies aan ouders of voogden is om betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen om te voorkomen dat er gegevens over kinderen worden verzameld zonder ouderlijke toestemming.

Hoe lang bewaren we uw persoonsgegevens

We bewaren uw persoonsgegevens niet langer dan noodzakelijk. Na die periode verwijderen we uw persoonlijke gegevens of anonimiseren we ze, zodat de gegevens niet meer naar u leiden. De persoonsgegevens die u achterlaat voor het laten uitbrengen van offertes bewaren we twee jaar. Deze termijn hanteren we om dat er offerteaanvragen zijn waarvan het project pas over meer dan een jaar gaat plaatsvinden.

Uw recht op inzage, rectificatie of wissen van de persoonsgegevens

U kunt op elk moment een verzoek tot inzage, wijziging of verwijdering van uw persoonsgegevens doen. Indien u ons per e-mail of per post daarom vraagt, dan zullen we dit direct regelen.

Nogmaals onze gegevens:

  • Valideas
  • De Landerijen 62
  • 2926 TA Krimpen aan den IJssel
  • KVK-nr 68232705
  • info@valideas.nl
  • 085-0645660

 

Klacht indienen bij Autoriteit Persoonsgegevens

Bent u het niet eens met de wijze waarop wij omgaan met uw persoonsgegevens? Dan kunt u een klacht indienen bij www.autoriteitpersoonsgegevens.nl.

 Inzake cookies:

Wat zijn cookies ?

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schijf van uw computer wordt opgeslagen.

Wat doen wij met cookies ?

Wij gebruiken cookies als techniek om informatie te verzamelen en te gebruiken waardoor deze website gemakkelijker wordt voor u om te gebruiken. Wij kunnen dankzij bijvoorbeeld cookies zien hoe vaak deze site en welke pagina’s bezocht worden. Verder maken sommige cookies het mogelijk om surfgedrag te volgen. Hierdoor kunnen er op de website relevantere advertenties getoond worden. Onder andere deze advertenties zijn noodzakelijk om de website te bekostigen zodat deze ook in de toekomst voor u gratis te bezoeken blijft.

Tracking Cookies

Met uw toestemming plaatsen onze adverteerders ‘tracking cookies’op uw computer. Deze cookies gebruiken zij om bij te houden welke pagina’s u bezoekt, om zo een profiel op te bouwen van uw online gedrag. Dit profiel wordt mede opgebouwd op basis van vergelijkbare informatie die zij van uw bezoek aan andere websites krijgen waarop zij adverteren. Dit profiel wordt niet gekoppeld aan uw naam, adres, e- mailadres en dergelijke zoals bij ons bekend, maar alleen om uw advertenties af te stemmen op uw profiel zodat deze zoveel mogelijk relevant voor u zijn.

Google Analytics Cookies

Via onze website wordt een cookie geplaatst van het Amerikaanse bedrijf Google als deel van de Analytics dienst. Wij gebruiken deze dienst om bij te houden en rapportages te krijgen over hoe bezoekers de website gebruiken. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht of voor zover derden de informatie namens Google verwerken. Wij hebben hier geen invloed op. De informatie die door Google verzamelt wordt overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten.

Cookies verwijderen en uitschakelen

Heeft u de behoefte om cookies uit te schakelen of te verwijderen? Dat kunt u instellen via uw browser.

Contact

Heeft u vragen of opmerkingen over deze website? Dan kunt u via onderstaand formulier contact met ons opnemen. In het formulier kunt u uw voornaam en achternaam (niet verplicht) invullen, uw e-mail adres (niet verplicht) en uw bericht invullen. Wij zullen dan binnen enkele werkdagen op uw bericht reageren. Uw bericht wordt binnen 30 dagen verwijderd. Uw gegevens zullen met niemand gedeeld worden.

Geldigheid privacyverklaring

De privacyverklaring die u momenteel leest heeft alleen betrekking op deze website en niet op de websites van derden zoals van bedrijven waarvan u vrijblijvende offertes gaat ontvangen.

Kan deze privacyverklaring wijzigen?

Ja, wij kunnen deze privacyverklaring wijzigen. Wij adviseren u daarom de privacyverklaring te bekijken elke keer indien u gebruik maakt van deze website.

Datum laatste wijziging:

Deze privacyverklaring is voor het laatst gewijzigd op 25 mei 2018

Vragen over privacy? Stuur ons een bericht via onderstaand formulier.

5 + 9 =